Espoon Tapioista Hyvinkään Seudun Urheilijoihin

Kesä vieri (aivan liian nopeasti) kesätyössä Sagassa sekä urheilukentällä Espoon Tapioiden riveissä. Mahtava kesä oli, täynnä huikeita kokemuksia ja tuloksia. Sitten syyskuu tuli ja syyskuun mukaan muutto Hyvinkäälle, jossa olen juuri pääsemässä vauhtiin Hyvinkään Seudun Urheilijoiden nuorisopäällikkönä. HSU on Tapioihin verrattuna pieni seura, jolla on valtava kasvu ja kehityspotentiaali. On kiva päästä mukaan kehitystyöhön ja luomaan uusia toimintamalleja. Noin puolet työstä on ryhmien valmentamista, ja tulen toimimaan myös seuran fysioterapeuttina. Syksy tuo mukanaan myös leirejä ja koulutuksia, ensimmäisenä Uudenmaan Yleisurheilun junnuleiri Pajulahdessa.

En ole kuitenkaan kokonaan katkaissut yhteyden Espooseen, vaan tulen vielä auttamaan lajivalmennuksessa sekä henkilökohtaisessa ohjauksessa. Espoon Tapiot oli ensimmäinen seura missä aidosti viihdyin ja tunsin olevani osa sitä. Olen aina sanonut, että minulla ei ole väliä missä seurassa olen, vaan olen siellä missä minut tarvitaan ja missä työtäni arvostetaan. Uskon myös vahvasti yhteistyöhön, ja että se on avain millä saadaan osaamista jaettua ja potentiaalia kerättyä. Kun taso nousee, se ruokkii automaattisesti yhä kovempia tuloksia, ja kun nuorissa ikäluokissa syntyy uusia Suomen ennätyksiä, maamme yleisurheilun tulevaisuus näyttää oikein lupaavalta.

Megatehotytöt
Noin neljäsosa Megatehoista. 🙂 Kuva: Tarja Kärkkäinen.

Kiitokset Tapioille huikeasta vuodesta, tästä mennään taas täysillä eteenpäin!

Advertisement

2 thoughts on “Espoon Tapioista Hyvinkään Seudun Urheilijoihin

Kysy tai kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s